Poznejte dodavatele produktů v našem eshopu!

Poznejte dodavatele produktů v našem eshopu!

Když jsme přemýšleli o tom, od jakých dodavatelů budeme vybírat zboží do našeho saunového eshopu, zvolili jsme jednoduchý klíč – nikdy nebudeme prodávat nic, co bychom si sami nedali do naší vlastní sauny.

A to je základ našeho úspěchu.

Do našeho eshopu dáváme jen takové produkty, kterému sami věříme. Některé si dokonce vyrábíme sami – máme tak pod kontrolou celý výrobní proces od začátku až do konce.

Garantujeme vám tak kvalitu, zdravotní nezávadnost a spolehlivost všech produktů, které v našem eshopu Prowellness.cz najdete.

Pro váš lepší přehled jsme zde připravili seznam našich klíčových dodavatelů a partnerů.

Neprozradíme žádné tajemství, když napíšeme, že mnoho produktů, které v e-shopu Prowellness.cz nabízíme, sami využíváme při výrobě našich vlastních saun a infrasaun na míru, které vyrábíme pod značkou SaunaSystem. 

Takže u Prowellness nemůžete při výběru sáhnout vedle.

Logo-dodavatel-Chemoform.jpg

Chemoform CZ

Česká společnost obchodující s produkty své mateřské firmy Chemoform AG v německu. Mají více než 55 let zkušeností a vlastní laboratoře pro vývoj produktů. Mezi sortiment této firmy patří bazénová chemie, široká nabídka aromat do sauny a parních lázní a výrobky pro bazény a wellness.

 

Logo-dodavatel-EOS.jpg

EOS

Mnoha lety prověřený německý výrobce saunových technologií se specializací na vývoj a výrobu saunových kamen a topidel. Prowellness je hlavní partner společnosti EOS v ČR a výhradní S line partner pro luxusní výrobky řady S line EOS.

 

Logo-dodavatel-Sentiotec.jpg 

Sentiotec

Tradiční rakouská společnost, která nám dodává kvalitní saunová topidla, infrazářiče a doplňky pro domácí i veřejné sauny.

 

Logo-dodavatel-MaryBerry.jpg

MaryBerry

Ryze česká společnost vyrábějící wellness oblečení a doplňky převážně z přírodních materiálů.

 

Logo-dodavatel-Nikkarien.jpg

Nikkarien OY

Firma z kolébky saunování a země saun – Finska. Našemu eshopu dodává doplňky do sauny, kosmetiku a čistící prostředky.

 

Logo-dodavatel-SaunaSystem.jpg

SaunaSystem

Společnost patřící mezi špičku českých výrobců specializovaných na sauny, infrasauny a vše kolem nich. Navrhuje a vyrábí sauny na míru a infrasauny na klíč.

 

zpět