Vylepšete svoji domácí saunu k dokonalosti

Vylepšete svoji domácí saunu k dokonalosti

Se saunou to je jako se ženou. Je krásná, příjemně voní a dokáže být i řádně rozžhavená. Musíte se o ni pečlivě starat a čas od času jí něco pěkného koupit. Jen tak, pro radost. Pak společně prožijete spoustu krásných chvil. Zní to jako pohádka?

Nudu v sauně nechceme!

Není to tak dlouho, kdy byly sauny jen nudné a obyčejné dřevěné krabice, kde člověk jen tiše seděl a potil se. V lepším případě v příjemné společnosti, v tom horším sám. Jen si to představte: sedíte, koukáte do rohu a v druhém, u stropu, bliká žárovka, která má to nejlepší za sebou. To opravdu nechcete zažívat při každém saunování.

Je jiná doba. Dnes máte spoustu možností, jak si svoji finskou saunu vylepšit a vyšperkovat k dokonalosti. Abyste se v ní mohli cítit skoro jako v obýváku a užili si relaxaci na maximum. A pro infrasaunu to platí úplně stejně.

Tlumená hudba a příjemné světlo

Hudba a zvuky nás provází od narození. Často si ani neuvědomujeme, jak hodně nás umí různé zvuky a rytmus ovlivnit. Věděli jste například, že určitý typ vážné hudby snižuje krevní tlak i srdeční tep a ovlivňuje hladinu stresového hormonu kortizolu?

Pilulky na tlak Mozart nebo Strauss asi nenahradí, ale proč nevyužít příjemnou hudbu i při relaxaci v sauně?

Světlo v sauně umí s člověkem a jeho psychikou úplné divy. Existuje dokonce léčba světlem – fototerapie, která má prokazatelné zdravotní účinky. Naopak při nedostatku světla mohou, zvláště citlivější jedinci, trpět až depresemi.

A světlo nemusí být jen bílé nebo lehce nažloutlé. Dopřejte svému tělu příznivé podněty ve formě světla různých barev – každá má jiný vliv na lidskou psychiku. Například žlutá barva povzbuzuje, zelená pomáhá při neurózách a červená stimuluje a zvyšuje duševní aktivitu.

Světlo a hudbu spojila do jediného produktu společnost Sensiotec – tradiční rakouský výrobce saunového příslušenství.

Exkluzivní set stropního osvětlení s možností výběru barevnosti světla, s integrovanými reproduktory a MP3 přehrávačem – to je Sentiotec Sound&Light.

Je vyroben z hliníku a má extrémní tepelnou odolnost. Umí svítit sedmi barvami, měnit intenzitu světla, přehrávat vaši oblíbenou hudbu a skvěle vypadá. Vše můžete ovládat pomocí tlačítek na panelu, který lze spárovat až se 4 takovými sety Sentiotec.

Produkt dodáváme s veškerým příslušenstvím pro připojení do vaší sauny nebo vám jej odborně namontujeme.

zpět