Saunová kamna EOS – tradiční německá kvalita

Saunová kamna EOS – tradiční německá kvalita

V předchozím článku jste se dozvěděli podle čeho vybírat kamna do sauny a jak spočítat jejich výkon tak, aby byl akorát. V tomto článku vám představíme německou společnost EOS, na jejíž výrobky jsme vsadili, když jsme hledali hlavního dodavatele kamen pro naši značku SaunaSystem. Pod jejími křídly navrhujeme a vyrábíme sauny na míru.

 

Proč bychom si do své sauny dali kamna EOS?

Pravdou je, že na našem e-shopu nabízíme saunová kamna od více výrobců. A to jak pro tradiční finské sauny, tak pro bio-sauny tj. kamna s výparníkem. Chceme, aby měl zájemce o saunová topidla širokou možnost výběru. Žádná z námi nabízených značek není špatná. To garantujeme a všechny jsou prověřeny mnoha realizacemi.

Saunová kamna

Ale pokud by se nás někdo přímo zeptal, jaká kamna bychom si do své domácí sauny dali my, odpověděli bychom, že ta od EOS.

9 důvodů pro saunová kamna od EOS:

  • know-how a desítky let zkušeností v oblasti saunových technologií
  • kompletní modelová řada topidel od 3 až do 72 kW
  • velké množství variant designu
  • kamna v různých cenových hladinách, vybere si každý
  • výborně promyšlená konstrukce, až do nejmenšího detailu
  • tradiční značka s rozsáhlou podporou a perfektním servisem
  • stálá kontrola kvality a testování výrobků z hlediska bezpečnosti a norem
  • mimořádně dlouhá záruka
  • kvalita „made in Germany“

 

Jak se vyrábí saunová kamna EOS

Výrobky společnosti EOS v minulosti obdržely mnoho ocenění a to jak za design, inovaci, tak za kvalitu. V jejich produktech si svá vysněná kamna najde každý – ať už to je majitel hotelu, který hledá topidlo do veřejné sauny nebo vy, když vybíráte kamna do rodinné sauny doma či na chalupě.

 

Kdo je EOS

EOS Saunatechnik GmbH sídlí v Driedorfu v německé části Westerwald. Ve své továrně vyvíjí a vyrábí kvalitní elektrická saunová topidla a zároveň i ovládací panely již více než 75 let. Kamna EOS se dají koupit výhradně u autorizovaných distributorů ve více než 80 zemích světa.

EOS Saunatechnik GmbH

Kromě saunových topidel a řídících jednotek vyrábí EOS také produkty pro infrasauny, parní generátory a zařízení pro parní kabiny.

Do společnosti EOS Group patří také tyto společnosti:

  • KUSATEK: tradiční výrobce plynových saunových topidel
  • SPATRONIC: společnost působící v oblasti vývoje software a hardware a výroby elektronických produktů pro oblast wellness

EOS si zakládá na exkluzivní výrobě svých produktů v Německu. Díky tomu může zaručit nejvyšší kvalitu a zároveň i realizaci individuálních požadavků zákazníků.

 

Jaká kamna EOS používá Saunasystem do svých saun?

Jak jsme si již řekli, naše dceřiná společnost SaunaSystem do svých domácích a komerčních saun montuje kamna od EOS. Možná vás bude zajímat, jaké to jsou konkrétní typy:

THERMAT

Jedná se o základní elektrické saunové topidlo řady Basic, které můžete na našem e-shopu zakoupit ve výkonech 4,5 kW, 6 kW, 7,5 kW a 9 kW.

THERMAT

BIO THERMAT

Topidlo určené pro středně velké domácí suché sauny a BIO sauny. I v tomto případě se jedná o řadu Basic, která je charakteristická výtečným poměrem kvality a ceny. V e-shopu jej najdete ve více výkonových variantách.

BIO THERMAT

THERMO-TEC

Elektrické stacionární saunové topidlo vyšší řady Classic, které je určeno pro tradiční suché sauny. Lze zakoupit v různých výkonech.

THERMO-TEC

BI-O TEC

Tato masivní kamna řady Classic jsou určena jak pro suché finské sauny, tak pro BIO sauny. Dodáváme je ve výkonech 6 kW, 7,5 kW a 9 kW.

BI-O TEC

CUBO

Toto elektrické saunové topidlo je určeno pro suché domácí a hotelové sauny. Má moderní kubistický design a vzhledem ke svému výkonu malou velikost. EOS Cubo lze zakoupit ve více výkonových verzích.

CUBO

BI-O CUBO

Kamna s optimalizovaným prouděním vzduchu a výparníkem o objemu 7 litrů. Jsou určena pro domácí a hotelové suché sauny a BIO sauny. Dostupné v různých výkonech.

BI-O CUBO

MINI

Saunová kamna řady Classic, která jsou určena pro malé domácí suché sauny. Vybírejte z více výkonových variant.

MINI

FILIUS

Elektrické topidlo řady Classic s kompaktní velikostí a hloubkou jen 24 cm (u verze 6 kW) pro malé suché domácí sauny. Lze zakoupit ve více výkonech.

FILIUS

BI-O FILIUS

Kamna pro malé domácí suché sauny a BIO sauny, která konstrukčně a vzhledově vycházejí z modelu Filius a jsou doplněna výparníkem a nádobou na vodu a esenciální oleje. Dodáváme ve výkonových verzích 4,5 kW, 6 kW a 7,5 kW.

BI-O FILIUS

EUROMAX

Elektrická saunová kamna řady Premium jsou určena pro prostornější suché domácí a komerční sauny. K dodání ve více výkonových verzích.

EUROMAX 

BI-O MAX

Speciální masivní konstrukce těchto saunových kamen je přívětivá k případným servisním zásahům. Topidlo Bi-O Max řady Premium je vhodné pro domácí a komerční suché a BIO sauny. Dostupné v různých výkonech pro různé velikosti saun.

BI-O MAX

34G

Kamna pro velké suché komerční sauny řady Classic jsou nabízena v různých výkonech.

34G

BI-O STAR

Vysoce odolné saunové topidlo řady Premium, které je koncipováno pro velké komerční suché a BIO sauny. Jeho zvláštností je tříplášťová nerezová konstrukce a nádoba výparníku na 5 litrů, která je proti nedostatku vody chráněna akustickým signálem. Dodáváme v různých verzích výkonu.

BI-O STAR

GOLIATH

Jak už název napovídá, jedná se o jedno z největších a nejvýkonnějších saunových topidel řady Premium. Primárně je určeno pro opravdu velké suché komerční sauny. Zásobník pojme až 75 kg lávových kamenů. Dostupné v různých výkonech.

GOLIATH

Vybrat si ta nejlepší kamna do své sauny může spoustě lidem připadat složité. Moc dobře si to uvědomujeme a proto nabízíme všem zájemcům možnost nezávazné konzultace. S výběrem vám rádi poradíme a doporučíme ta nejvhodnější pro vás a vaši saunu.

Pokud si nejste s čímkoli jisti, kontaktujte nás.

zpět