DarkNight – infrasauna, kterou si svépomocí nepostavíte

DarkNight – infrasauna, kterou si svépomocí nepostavíte

Představte si infrasaunu, která je doslova našlapaná nejmodernější technologií. Její infrazářiče vydávají paprsky, jejichž složení je nejpodobnější opravdickému sluníčku. Ovládání je tak snadné, že nastavit parametry zvládne i malé dítě. Vnitřní a venkovní stěny jsou z dřevěné dýhy ve dvou barevných tónech a prosklení z bronzového skla. V této tmavé exkluzivní infrasauně snadno zapomenete na starosti všedního dne a odpočinete si, jako v nejlepším wellness…

Představujeme Saunaboard: materiál budoucnosti

Dokud se sauny vyráběly z dřevěných palubek a skla, vypadaly jedna jako druhá. Stěny takové tradiční sauny se lišily maximálně tím, že palubky byly jednou položené vodorovně a podruhé svisle.

Další rozdíl mohl být v tom, jaké jste při stavbě sauny nebo infrasauny použili dřevo: skandinávský smrk, hemlock, abachi, cedr nebo osika atd. Rozdíl tedy byl v kresbě zvoleného dřeva a jeho světle medových nebo načervenalých tónech.

A protože v sauně nesmí být dřevo napuštěné olejem nebo dokonce lakované či barvené, mohli jste na saunu laděnou do nějaké konkrétní barvy rovnou zapomenout.

Ebenově tmavá nebo bílá infrasauna? Nemožné!

Tato pravidla přestala platit ve chvíli, kdy na trh přišly saunové panely Saunaboard.

Infrasauna DarkNight - saunové panely Saunaboard

Desky Saunaboard jsou přímo určené pro stavbu saun a infrasaun a jsou vyráběné v Rakousku.

Jejich jádro je vyrobené z několika vrstev osikového dřeva a povrch má různý dekor. Vybrat si můžete například strukturovanou dýhu, kámen nebo ze široké palety dalších designů a barev.

Přejete si saunu z ebenového dřeva? Sladit stěny sauny s nábytkem v místnosti? Nebo potřebujete saunu pro členy svého sportovního mužstva a sladit její barvy s barevností loga vašeho týmu? Žádný problém!

  • nekonečné možnosti kombinací barev a designů
  • stabilita a pevnost konstrukce i ve vlhku
  • nemění rozměry ani své vlastnosti vlivem vysoké teploty
  • použití strukturovaných přírodních materiálů
  • exkluzivní kamenné povrchy
  • zdravotní nezávadnost
  • potřebná certifikace a záruka až 10 let

 

Zrození Dark Night a její výhody

Nová luxusní infrasauna Dark Night je vyrobena z desek Saunaboard v barvě černé a šedé strukturované dýhy. Její originalita a jedinečnost nejlépe vynikne jako solitér v moderním interiéru.

Skrz její velkoryse prosklené plochy jemně září teplé oranžové světlo léčivých infrazářičů Vitae. Díky tomu, že sklo infrasauny je zatmavené, zažijete uvnitř důvěrný pocit bezpečí a soukromí.

Full-spektrální infrazářiče Vitae dokáží produkovat kompletní spektrum infračerveného záření, tj. všechny 3 existující složky A+B+C infrapaprsků. Jen takové záření je nejpodobnější tomu, na které je lidská pokožka tisíce let zvyklá od opravdického sluníčka.

Infrasauna DarkNight - infrazářice Vitae

Pokud tedy hledáte infrazářiče, jejichž záření má největší zdravotní účinky, zářiče Vitae budou vaší nejlepší volbou. Infrazářiče Vitae mají nejvíce zdravotních benefitů a složení jejich záření startuje ozdravné procesy uvnitř lidského organismu.

Navíc Vitae dosahují 100 % výkon dřív, než řeknete švec. To znamená, že nemusíte dlouze čekat, než se infrasauna rozehřeje.

TIP: Jak se vyznat v infrazáření a infrazářičích

Infrasauna DarkNight

Na obrázku vidíte Dark Night Typ 2 v provedení určeném pro pohodlné saunování 2 osob. Její rozměry jsou 170 x 120 x 209 centimetrů. Pro malé prostory a byty je určen Typ 1 pro jednu osobu, jehož standardní rozměry začínají od 120 x 120 x 209 centimetrů.

Rozměry infrasauny Dark Night lze přizpůsobit konkrétním prostorovým možnostem vašeho interiéru – říkáme tomu infrasauna na míru. V takovém případě nevadí ani zkosené stropy v podkroví nebo rohový vstup do kabiny apod.

Infrasaunu Dark Night lze také zcela vestavět do konkrétního prostoru vaší domácnosti.

 

Infrasauna bez zbytečných starostí

Infrakabinu Dark Night můžete v bytě umístit do koupelny, ložnice, ale díky své kráse nebude dělat ostudu ani v obývacím pokoji. Nepotřebujete ani složité stavební úpravy – pro zapojení stačí zásuvka 220 V (ideálně se samostatným jističem).

Odvětrání ani přívod čerstvého vzduchu není také nutný – infrasauna během provozu neprodukuje žádnou vlhkost ani velké teplo.

Infrasauna DarkNight

To znamená, že si nemusíte lámat hlavu ani s podlahou: jednoduše infrasaunu postavte na tu, kterou zrovna máte. Může to být plovoucí podlaha, parkety, ale i drahý koberec.

A co návod na stavbu infrasauny?

Nepotřebujete ani ten.

Pokud si infrakabinu Dark Night u společnosti SaunaSystem objednáte, přivezou vám ji až domů. Vy jen ukážete, kde ji chcete mít a pak už jen zapnete stopky a budete sledovat, jak vaši infrasaunu profesionálně skládají dohromady.

Navíc k infrasauně dostanete i nadstandardní záruku a samozřejmostí je i komplexní pozáruční servis.

Vždyť infrasauny od SaunaSystem jsou navždy!

 

Přijďte si vybrat do našeho Showroomu

Víme, že vybrat infrasaunu není jednoduché. Na trhu jich je spousty a jejich kvalita je různorodá. A stejně tak je to i s dostupností servisu.

Infrasauna DarkNight

Abyste neudělali při výběru chybu, přijďte se přesvědčit na vlastní oči do specializovaného saunového showroomu v Praze – Uhříněvsi.

Uvidíte několik druhů infrakabin a finských saun, včetně venkovních.

Vyzkoušejte si infrazářiče Vitae a jejich účinky na vlastní kůži.

Přesvědčte se, jak velký rozdíl je mezi infrasaunou, která se narodila v České republice a těmi, které byly vyrobené v Asii a které jste dosud vídali v prodejnách se zahradnickým zbožím.

zpět