Luxusní sauna Horizon: prostor plný nápadů a nejlepší technologie

Luxusní sauna Horizon: prostor plný nápadů a nejlepší technologie

Zavřete oči. A představte si saunu, která je nadupaná nejmodernější technologií. Saunu z exkluzivních materiálů, komfortem a pohodlím, o kterém jste vždy snili. S digitálním ovládáním, které můžete ovládat pomocí svého telefonu. Představujeme vám zcela novou a výjimečnou saunu Horizon.

Nejlepší sauna, kterou si svépomocí nepostavíte

Bez desítek let zkušeností se stavbou a navrhováním malých i velkých wellness by sauna Horizon nikdy nevznikla. Je v ní otisknuto vše, co se její autoři za mnoho let navrhování saun naučili.

První skicy nové luxusní sauny designéři postupně načrtli již během roku 2022. Je to podobné, jako když se navrhuje nové auto. Nebo dům. Nechcete udělat chybu, přejete si, aby byl návrh dokonalý. Vše se rodí postupně, krůček po krůčku.

Cílem bylo postavit a navrhnout moderní saunu, která bude sloužit jako ukázka pokročilých možností a technologií, které současný saunový svět nabízí.

Měla to být sauna, která bude plná toho nejlepšího a zároveň splní vysoké estetické nároky.

Měla to být sauna, která bude navržená k samým obzorům dokonalosti.

Tak se zrodil Horizon.

Luxusní sauna Horizon

Stejně, jako v případě každé nové sauny, následovala 3D vizualizace, konstrukční část a zadání pro výrobu. Stavba sauny Horizon probíhala v dílnách nedaleko Prahy, což znamená, že se celá narodila v České republice.

Sauna Horizon je jedna ze saun naší sesterské společnosti SaunaSystem, která plní sny i těch nejnáročnějších zákazníků. Její hlavní činností jsou sauny na míru – soukromé i ty veřejné v hotelech či penzionech.

A přesně takový může být i Horizon.

 

Originální design domů i na zahradu

Saunu Horizon si můžete pořídit ve dvou základních variantách, tj jako:

  • domácí saunu
  • venkovní saunu

Domácí sauna je určena pro použití v domácím prostředí přesněji v interiéru. Výhodou tohoto řešení je levnější pořizovací cena. Nevýhodou je, že doma nejspíš nemáte neomezený prostor, takže saunu musíte přizpůsobit rozměrově tomu, co máte k dispozici.

Společnost SaunaSystem však nabízí Horizon i jako saunu na míru.

Takže záleží na vás, zda ji chcete mít:

  • samostatně stojící
  • plně vestavěnou
  • částečně vestavěnou
  • s rohovým vchodem
  • pod šikmým stropem v podkroví
  • zkrátka takovou, jakou jste si ji vysnili

Venkovní sauna je zevnitř stejná, ale navíc je zateplená minerální vatou. To abyste nevyhazovali peníze z okna pokaždé, když chcete saunu Horizon vyhřát na požadovanou teplotu.

Velká výhoda venkovní sauny spočívá v tom, že na zahradě (nebo na terase apod) máte spoustu volného místa. Takže můžete k sauně přidat místnost pro odpočinek a relaxaci, kde chytře využijete zbytkové teplo ze saunovací části.

Nevýhodou zahradní sauny jsou vyšší pořizovací náklady.

Získáte však kouzelné místo pro odpočinek na tom nejkrásnějším místě na světě: na vaší zahradě. Spojení sauny a okolní přírody vám na oplátku přinese dvojnásobné zážitky a zdvojnásobí zdravotní účinky po každém saunování.

 Luxusní sauna Horizon

 

Materiál budoucnosti a klasické dřevo – protože tak to je nejlepší

Stěny nové sauny Horizon nejsou z dřevěných lamel, ale jsou obložené speciální velkoplošnou deskou Saunaboard. Jedná se o nedávnou novinku, která je přímo určena pro stavbu moderní sauny a vyrábí se v Rakousku.

Deska Saunaboard má sendvičovou konstrukci. Základem jsou vrstvy osikového dřeva, které jsou pokládané různými směry na sebe. Tím se zaručí dokonalá tvarová pevnost a stálost i při vysokých teplotách a zvýšené vlhkosti v sauně.

Povrch desky Saunaboard může mít stovky dekorů a barev.

Je důležité zmínit, že každá sauna Horizon může vypadat jinak. Záleží na představě každého budoucího majitele. V tom spočívá unikátnost této luxusní sauny.

Luxusní sauna Horizon

My vám popíšeme saunu Horizon, kterou si můžete prohlédnout a vyzkoušet v saunovém showroomu společnosti SaunaSystem.

Interiér sauny Horizon je v tomto případě vyroben ze speciální série luxusního provedení desky Saunaboard diamant 2.0 s velmi výraznou strukturou dřeva.

Venkovní stěny vystavené sauny Horizon jsou z drásané thermo olše.

Čelní stěna z bronzového skla v krásném dřevěném rámu s magnetickým zavíráním a černými panty.

Lavice a opěrky této sauny Horizon jsou z vyrobeny z africké vrby abachi.

 

Snadné ovládání a výbava pro fajnšmekry

Nastavit teplotu nebo intenzitu vnitřního osvětlení sauny Horizon je tak jednoduché a intuitivní, že manuál nebudete muset nikdy otevřít.

Vše důležité snadno nastavíte na barevné obrazovce saunové regulace EOS Premium Emostyle HI. Menu je samozřejmě v českém jazyce. Pro vaše přátele ze zahraničí můžete nastavit i další z celkem 18 jazyků.

Luxusní sauna Horizon

Optimální rozložení teploty v kabině hlídají 2 teplotní čidla.

Hlavní svítidlo je v sauně Horizon umístěné na zadní stěně a nasměrované je do stropu. V sauně je tak příjemné rozptýlené světlo.

Doplňkové osvětlení opěrek zad lze nastavit do jakékoli barvy v RGB spektru.

Saunu Horizon lze také vybavit i WEB APP modulem, který umožní ovládání přes internet. Můžete si ji tak zapnout na dálku. Třeba než vyrazíte večer z práce domů. Až přijedete, bude už vyhřátá na požadovanou teplotu a přivítá vás zářícím světlem vaší oblíbené barvy a hudbou, u které se vám relaxuje nejlépe.

Protože sauna Horizon je i pro ty nejnáročnější.

Vždyť jsme to říkali na začátku.

Přijďte si ji prohlédnout i vyzkoušet.

Termín své návštěvy si můžete dohodnout zde.

zpět