Novinka: značkové infrasauny Sentiotec ONNI za výhodné ceny

Novinka: značkové infrasauny Sentiotec ONNI za výhodné ceny

Také si myslíte, že nejlepší sauna je taková, kterou můžete mít doma? Skoncujte s otevírací dobou saunových center, která vám nevyhovuje. Přestaňte se saunovat ve společnosti cizích a potících se lidí. Domácí infrasauny můžete mít v bytě kdekoli, nezaberou moc místa a jejich provoz vás bude stát pár korun. Představujeme vám infrakabiny Sentiotec, které si nyní můžete pořídit za skvělé ceny!

5 důvodů, proč dát přednost infrasauně od silné značky

Stačí letmý pohled po internetu a zcela jistě najdete levné infrasauny, které se (alespoň na první pohled) mohou zdát cenově výhodné. Pokud jste pozorní, začnete se blíže zabývat specifikacemi z jakého dřeva je kabina vyrobena, jaký typ infrazářičů obsahuje a třeba i tím, zda prodejce nabízí pozáruční servis.

Někdy se vám však výrobce levné infrasauny, při sebevětší snaze, zjistit nepodaří.

To u nás nehrozí.

Výrobcem infrakabin ONNI je společnost Sentiotec, která patří pod světově známou značku Harvia. Ta je již léta synonymem jednoho z nejsilnějších producentů saunových produktů, které splňují i nejvyšší nároky spotřebitelů a profesionálů.

Značka Sentiotec garantuje tyto výhody:

  • použití kvalitních a prověřených materiálů
  • osvědčenou saunovou technologii
  • ergonomii a pohodlí
  • tradičně dlouholetou životnost
  • nadčasový design, který neomrzí

 Infrasauna Sentiotec

 

Infrasauna ONNI: když se chcete saunovat sami nebo s tím, koho máte nejraději

Infrasauny ONNI nabízíme ve dvou provedeních:

  • ONNI MINI pro jednu osobu
  • ONNI SMALL pro dvě osoby

V obou případech jsou stěny a interiérové prvky vyrobené ze dřeva africké vrby abachi. Tento materiál se vyznačuje tím, že má sníženou tepelnou vodivost, takže vás při dotyku nebude nikdy pálit.

Infrasauna MINI i SMALL je standardně vybavena světlem na čtení a barevným světlem pro relaxaci.

Abyste mohli při odpočinku poslouchat oblíbenou hudbu, najdete v kabině i rádio s MP3 přehrávačem, USB portem a Bluetooth konektivitou. Jednoduše tak připojíte třeba svůj mobilní telefon s playlisty nebo domácí HiFi věž.

Ovládací jednotka je uvnitř sauny, takže máte vše na dosah ruky.

Dveře jsou prosklené a zatmavené – to aby byl ze sauny výhled, ale stále jste měli pocit soukromí.

Hlavní zádový zářič je fullspektrální, takže vám bude přinášet maximální zdravotní benefity infrazáření. Navíc má možnost nastavení výkonu. Obě infrakabiny mají samozřejmě i boční, podlahové a lýtkové zářiče.

 Infrasauna Sentiotec

Infrasauna ONNI MINI

  • Pro jednu osobu
  • Rozměry 100 x 104 x 200 cm (hloubka x šířka x výška)
  • Celkový výkon 1 400 W (6,1 A)

 

Infrasauna ONNI SMALL

  • Pro dvě osoby
  • Rozměry 130 x 104 x 200 cm (hloubka x šířka x výška)
  • Celkový výkon 1 800 W (7,8 A)

 

Snadná instalace bez komplikací

Kompaktní rozměry umožňují instalaci infrasauny ONNI i do panelákového bytu. Protože infrasauny na rozdíl od finské sauny nepotřebují odvětrání ani neprodukují vlhkost, můžete infrakabinu ONNI umístit do kterékoli místnosti. Nejčastěji to bývá koupelna, ložnice, chodba nebo obývací pokoj.

Díky pohlednému designu kabiny to nebude žádný problém.

Stavbu infrasauny svépomocí pak zvládne každý – jen doporučujeme vzít si k ruce pomocníka. Zvýšenou pozornost věnujte skleněným dveřím, které jsou křehké a poměrně těžké.

Potřebovat budete sadu šroubováků, kladívko a trochu vašeho času.

A nemusíte mít obavy, montáž všech částí infrasauny je srozumitelně popsána v návodu. Včetně obrázků a fotografií.

Infrasauna Sentiotec 

Co je levnější: provoz infrasauny nebo žehlení?

Odpověď vás možná překvapí, ale pojďme to vzít trochu podrobněji. Provoz infrasauny je mnohem úspornější než provoz klasické finské sauny. To proto, že se v infrasauně nemusí ohřívat celý prostor, ale infrapaprsky prohřívají přímo vaše tělo. Navíc se saunovací procedura v infrasauně neopakuje, stačí jeden cyklus.

Celkový příkon infrasauny ONNI MINI je max. 1 400 W (ONNI SMALL max. 1 800 W).

Většina žehliček, které se dnes prodávají, má příkon 2 000 až 2 800 W. Nebo jinak, varná konvice se standardním objemem 1,5 l má příkon většinou 2 000 W.

Saunovat se budete pravděpodobně jednou až dvakrát týdně a nikdy ne déle než 15 až 30 minut. Proto si troufáme tvrdit, že náklady na saunování dnes pravděpodobně nikoho nezruinují.

 

Přínos infrasauny pro zdraví

Pravidelné saunování pozitivně ovlivní tělo i duši celé vaší rodiny. A to je výhoda k nezaplacení. V infrasauně zapomenete na starosti všedního dne, zbavíte se únavy, stresu či bolesti zad a kloubů.

Infrapaprsky proniknou do vašeho těla, vyčistí pokožku, napomohou k detoxikaci organismu a podpoří činnost srdce a krevní oběh.

Do infrasauny mohou malí i velcí, bez rozdílu věku. Vysoký tlak ani astma nejsou pro použití infrasauny překážkou. Pokud často sportujete, infrasauna vám pomůže k vyššímu výkonu před tréninkem anebo rychleji zklidní organismus po tréninku.

Infrasauna Sentiotec 

Nyní EXTRA SLEVA na infrasaunu ze showroomu!

Pokud přemýšlíte o pořízení infrasauny Sentiotec, nabízíme jedinečnou příležitost, jak ji pořídit za super cenu.

Využijte časově omezené nabídky na infrasaunu ONNI MINI, kterou máme vystavenou v našem showroomu.

V okamžiku psaní tohoto článku ji můžete pořídit levněji o 25 % za 59 990,- Kč.

 

Hledáte raději infrasauny vyrobené v ČR?

Naše sesterská společnost SaunaSystem, jejíž specializací jsou návrhy a stavba saun a infrasaun na míru, nyní mimořádně nabízí vybrané infrasauny ISV včetně profesionální montáže a full-spektrálními infrazářiči Vitae.

V akci nabízené infrasauny ISV jsou dostupné do 1 týdne od objednání.

Kompletní akční nabídku najdete zde.

zpět